[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Runsaat sateet ja normaalia korkeampi mereiveden korkeus (tänään +65cm) muistutti jälleen, mikä antaa nimen tulvaniitylle. Vesi ulottui talleille saakka ja Finnoonpuro ”virtasi” ylöspäin. Myös Djupsundsbäcken’issä oli runsaasti vettä. Tämä näkyi jopa uuden Kaitaantien varrella. Myös Finnoonpuroon laskevat pikkuojat olivat vetisiä.
Talviruokinnalla käy vilske aivan kuin linnut olisivat varmoja talven tulosta – ruokaa rahdataan piiloon ja samantien hakemaan uutta. Vaikka seisot aivan siemenautomaatien vieressä, siipien viuhina vain kuuluu korvissa. Vilske käy myös, kun useita kuvaajia on ruokintapaikalla viikonlopun aikana. Parhaimmillaan noin 20. Paikasta on tullut suosittu.
Altaalla oli viikonloppuna sekalainen 20 linnun seurue sini-, harmaasorsia ja muutama sotka, myös tavi oli eksynyt seuraan.
Räntäseteen jälkiä näkyi siellä täällä. Siitä huolimatta sauniot kukkivat vielä paikoin runsaina.
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]